Familie Bleijs - Bleys - Blijs

Meer Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Arne en Mar Bleijs en doen al vele jaren genealogisch onderzoek en verzamelen alles wat te maken heeft met de naam Bleijs. Ook hebben wij een enorme voorliefde voor geschiedenis in alle in en outs. Tevens volgen we ook intensief iedere ontwikkeling op het gebied van computertechnologie. Het kon dan ook niet uitblijven dat in 1998 deze twee factoren de drijfveer waren tot het ontstaan van deze site.

Als we niet met onze neus in de boeken, in een stoffig archief, of achter de computer zitten, genieten we van lange wandelingen in de natuur met onze Puli (rasta-hond) Henry.

Tja, dat was het bijna een kwart eeuw geleden, en nu?

We zijn twee kleinkinderen rijker, een hond armer en om ons heen valt, net als bij zovelen van jullie, de 'oudste generatie" weg. Dus is extra zorg nodig voor hen die richting negentig en honderd gaan. Verwachten de kleinkinderen dat we met ze gaan lasergamen of 'iets anders leuks doen'. En hebben we een werkgever die hoopt dat we op tijd op ons werk verschijnen. Als we dan nog tijd over hebben maken we nog steeds graag lange wandelingen of reizen af naar Frankrijk. O, ja, en één van ons is in die kwart eeuw nog een jaartje ziek geweest, een studie gedaan en 'En passent' zijn we ook nog verhuisd.

Kortom, tijd genoeg gehad voor de website, toch, niet dus. Maar met de verhuizing kwamen we ook een kast vol 'Bleijzen' tegen. Een deel hebben we verhuisd naar de nazaten van ..., en voor een deel is het nu tijd om uit die kast te komen en naar het internet te verhuizen.

En u?

Wij hopen dat u kunt genieten of hebt genoten van de site over de familie Bleijs. Aan deze site wordt weer hard gewerkt en regelmatig vinden updates plaats. Mocht u aanvullingen hebben, een levensverhaal kwijt willen, of nog mooie, leuke familiefoto's in een oude schoenendoos over hebben? Stuur ze ons! Iedere Bleijs - Bleys - Blijs is welkom.

Een warme familie groet,

afbeelding

lijn

Topfoto komt uit het archief van Mijntje.
Adelheid Bleijs is de derde 'mejuffrouw' rechts. Geen idee wat deze 'meiden' aan het doen zijn, maar voor die tijd waarschijnlijk behoorlijk revolutionair en technisch.